Ziekenvervoer

Stiptheid en begeleiding is onze norm

Ziekenvervoer

Als organisatie hebben we ruime ervaring bij het uitvoeren van ziekenvervoer. Ziekenvervoer is het vervoer per taxi van een reiziger van en naar een zorgverlener of zorginstelling. Onder bepaalde voorwaarden wordt het zittend ziekenvervoer vanuit de zorgverzekeraar vergoed. Wij stellen dit vervoer ook beschikbaar voor particulieren en uiteraard tegen een passende prijs!

Wat houdt ziekenvervoer in?

Wij bieden ziekenvervoer tegen concurrerende tarieven. De ziekenvervoer taxi’s van MRC kunnen telefonisch via onze centrale verkeersleiding en online via onze website besteld worden via het bestelformulier. Als u van tevoren wilt weten waar u aan toe bent, dan is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor uw vervoer. 

MRC biedt u 24/7 kwalitatief ziekenvervoer tegen vaste en betaalbare tarieven. Zo wordt u altijd op tijd opgehaald en ontzorgen wij u als reiziger volledig.  Ons wagenpark varieert uit personenvoertuigen, personenbussen en rolstoelbussen. Deze zijn uitgevoerd met airco, een gekeurde rolstoel vastzetsysteem en de meest moderne systemen die de chauffeur nodig heeft om zijn of haar werkzaamheden naar behoren uit te voeren. 

Wat kunt u van ons verwachten

Door onze jarenlange ervaring binnen het ziekenvervoer, hebben we veel geleerd van onze reizigers! Bij het boeken van een rit  bent u gegarandeerd van de volgende zaken:

  • 100% op tijd

  • Toegang tot uw persoonlijke klantenportaal

  • Vervoer middels elektrische voertuigen (behoudends de rolstoelbussen)

  • Volledig opgeleide gemotiveerde chauffeur

  • De laagste prijs garantie

  • Begeleiding van deur tot deur

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door onze site te gebruiken gaan wij er van uit dat u hiermee akkoord gaat. Lees voor meer informatie onze cookievoorwaarden.