Zakelijk vervoer

Voor al uw zakelijke vervoer

Uw privé chauffeur komt voorrijden in een luxueus voertuig. Onze executive limousines en mini-vans hebben alle denkbare comfortopties aan boord om uw reis zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, zoals comfortabele stoelen, climate control, een entertainment systeem en een goed opgeleide chauffeur die de snelste en meest comfortabele weg naar uw reisdoel garandeert. Voor het allerhoogste segment beschikt Maasstad Regie Centrale over high executive voertuigen met alle denkbare opties. 

 Comfortabel van A naar B gebracht worden en in de tussentijd gewoon doorwerken? Wanneer u voor onze dienstverlening kiest, wordt uw reistijd werktijd. Gezien het comfort en de professionele service, verdient u de kosten voor het vervoer ruimschoots terug. U kunt immers comfortabel en gemakkelijk doorwerken tijdens de gehele rit.

Voertuigen

Uiteraard kunt u ervoor kiezen om een chauffeur in te huren die uw eigen voertuig bestuurd. Onze chauffeurs brengen u met uw eigen auto naar uw afspraak. Naar elke locatie in Nederland of Europa. En uiteraard brengen we u ook weer veilig thuis. 

Ons directievervoer is comfortabel, efficiënt en betaalbaar. Wij brengen u graag naar uw plaats van bestemming in een luxe en comfortabele auto. U kunt bij het zakelijkvervoer van Maasstad Regie Centrale kiezen uit een breed aanbod van topklasse voertuigen. Zo kunt u plaatsnemen in één van onze elektrisch aangedreven luxe directie auto’s, bijvoorbeeld de meest exclusieve directiewagens: de Mercedes-Benz EQC en Tesla Model-X. Reist u met een klein gezelschap? Dan kiest u voor de luxe Mercedes-Benz V-klasse met luxe stoelen en een praktische centrale vergadertafel. Werken, vergaderen, eten en ontspannen. Dat kan bij ons allemaal!

Chauffeurs

Wat kunt u van onze chauffeurs verwachtten?

  • Excellente rijvaardigheden

  • Uitstekende service

  • Punctualiteit

  • Discretie

  • Zakelijke en correcte kleding

  • Meertalig opgeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door onze site te gebruiken gaan wij er van uit dat u hiermee akkoord gaat. Lees voor meer informatie onze cookievoorwaarden.