Leerlingen- vervoer

De veiligste vervoerder voor uw kind

Leerlingenvervoer

Maasstad Regie Centrale heeft ruim 6 jaar ervaring in het vervoeren van leerlingen binnen verschillende gemeenten. De kinderen worden met een taxi, taxibus of rolstoelbus naar school gebracht. Na schooltijd worden de kinderen opgehaald en weer naar huis gebracht. Dit in een veilige en vertrouwde omgeving! Wij staan garant voor zorgvuldig toegespitst leerlingenvervoer. Wij leveren kwaliteit bij de uitvoering van het vervoer en het materieel.

 

Ervaren personeel en goed materieel

De chauffeur begint met een persoonlijke begroeting elke reis. Die meldt zich ’s ‘s-ochtends op de manier waarop dat met de ouders en leerling is afgesproken. 

Voordat de leerling instapt, begroet de chauffeur de leerling en informeert hij hoe het gaat. Dat is ook het moment waarop ouders eventueel extra informatie kunnen meegeven die van belang kan zijn voor die dag. Al onze chauffeurs leren tijdens de gastvrijheidstraining wat het betekent om behalve chauffeur ook gastheer te zijn in en rond de taxi. Elke leerling heeft een vaste plek in de taxi. Dat vinden ze fijn en het geeft rust en duidelijkheid. Elke taxi heeft een plattegrond waarop is te zien wie waar zit. De taxi is altijd schoon en opgeruimd. Er is een handboek met een extra hygiëneprotocol waarvan de regels in duidelijk pictogrammen staan uitgelegd voor de passagiers. Na elke rit ontsmet de chauffeur het interieur. Aan het eind van de dag reinigt de chauffeur de complete bus en is alles schoon en fris. Zo maken we de rit voor de leerling comfortabel, veilig en vertrouwd! 

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door onze site te gebruiken gaan wij er van uit dat u hiermee akkoord gaat. Lees voor meer informatie onze cookievoorwaarden.