Duurzaamheid

Wereldwijde duurzaamheid doen we samen!

Certificering

Visie op duurzaamheid

Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Duurzaam ondernemen is voor Maasstad Regie Centrale meer dan een aantrekkelijk uithangbord. Het is een dagelijks streven binnen de grenzen van verantwoord ondernemerschap. Om het goed inzichtelijk te maken voor onszelf en onze relaties, werken we volgens ISO 14001 en hebben we een projectleider MVO, die dit beheert en bewaakt.

Transparant

Duurzaamheid

Betrouwbaarheid

Stiptheid

24/7 bereikbaarheid

ISO- en TX-gecertificeerd

Trees for All

Trees for All zet zich al jaren in voor project ArBolivia, een succesvol project in het noord- oosten van Bolivia dat bijna duizend boeren een duurzaam inkomen biedt en de strijd aangaat tegen de ontbossing van de Amazone. Inmiddels heeft Trees for All al bijna 1 miljoen bomen geplant sinds de start van de samenwerking in 2008.

 

Door middel van het beplanten van gedegradeerde land- bouwgronden met inheemse boomsoorten zorgt ArBolivia voor economisch perspectief voor de families, helpt het bij herstel en bescherming van bos en draagt het actief bij aan klimaatmitigatie. De carbon credits die worden gegenereerd door de opslag van koolstof in de nieuwe aanplant maken de fnanciering van dit project mogelijk. De Plan Vivo certifcering garandeert dat het project voldoet aan strenge duurzaamheidseisen en zorgt voor blijvende ecologische en sociale impact.

Doelstellingen

  • Klimaatmitigatie door CO -vastlegging

  • 100% CO2 neutrale organisatie per 2022
  • 100% elektrisch vervoer vanaf 2023
  • Versterken van het landelijke partnerschap om duurzaamheidsdoestellingen te bereiken

CO2 - neutraal

Tot ons wagenpark en onze faciliteiten volledig op duurzame energie werken, compenseren we alle CO2 via onze duurzaamheidspartner Trees for All. Dat betekent voor u dat alle ritten 100% CO2-neutraal worden uitgevoerd.

Partners & leveranciers

Trotse partners van…

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door onze site te gebruiken gaan wij er van uit dat u hiermee akkoord gaat. Lees voor meer informatie onze cookievoorwaarden.