Dienstverlening

Bij Maasstad Vervoerservice gaan we liever aan het werk dan dat we erover praten. Die mentaliteit vindt u, als opdrachtgever terug in onze visie op partnerschap en in onze KPI’s. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. En datzelfde hopen we ook bij onze partners terug te vinden.

Partnerschap betekent samen. Samen betekent geven, delen en inleven. Transparant zijn, meedenken met de ander, proactief handelen, altijd het gezamenlijke belang voorop. Meekijken en meedenken op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Hoe kan het beter, slimmer, voordeliger, duurzamer? Hoe doen we meer met dezelfde middelen en hoe kunnen we de klant nog beter van dienst zijn. Dat zijn de dingen waar het bij partnerschap om draait. Dat verlangt bepaalde kernwaarden binnen een organisatie, die we hebben vertaald naar vijf pijlers:

Pijler 1: Stabiliteit

Om stabiliteit te leveren, heb je goed materieel en betrokken mensen nodig. Voor ons materiaal geldt dat we met moderne middelen zoals systemen, opleidingen en vervoersmiddelen werken, zowel op de weg als in de ondersteuning. Onze vervoersmiddelen zijn nooit ouder dan vier jaar bijvoorbeeld. Dit doen wij doormiddel van proactief wagenparkbeheer met focus op inzetbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Voor onze mensen geldt dat we ze goed begeleiden, opleiden, ontwikkelen en zorgdragen voor goed en proactief werkgeverschap. Om stabiliteit te garanderen, beschikken we over extra voertuigen als back-up, een invalpool van ervaren chauffeurs en systemen waarmee afwijkingen in de dienstverlening snel worden verholpen. Zo is onze dienstverlening wendbaar en in staat om tijdig te anticiperen op actualiteiten.

Pijler 2: Betrouwbaarheid

Onze stakeholders moeten op ons kunnen vertrouwen. Het is een van de belangrijkste voorwaarden in een relatie, zowel zakelijk als privé. Wij geven invulling aan betrouwbaarheid door altijd onze afspraken na te komen en duidelijk te communiceren, zodat verwachtingen voor iedereen helder zijn. Men kan vertrouwen dat onze taxi op tijd komt. Betrouwbaarheid is er ook door een zorgvuldige screening van onze chauffeurs. Betrouwbare communicatie realiseren wij door onze mensen doorlopend te trainen op sociale vaardigheden en het juiste gebruik van onze systemen.

Pijler 3: Veiligheid

In het algemeen maar zeker in het sociaal domein gaat veiligheid boven alles. Veiligheid heeft in ons vak veel aspecten. Veilige voertuigen door nieuw materiaal en goed onderhoud. Veilig vervoer door alleen te werken met gediplomeerde chauffeurs. Veilige klantrelatie door zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens en andere vertrouwelijke informatie. Veilige processen en procedures door ze in te richten en te borgen volgens ISO-certificering. Misschien wel het belangrijkste aspect is de sociale veiligheid. Door training zijn onze chauffeurs alert, gastvrij en nemen de taak om vroeg te signaleren zeer serieus.

Pijler 4: Verantwoordelijkheid

Voor verantwoordelijkheid gelden verschillende niveaus. Als organisatie zijn we verantwoordelijk voor uw tevredenheid, uitstekende dienstverlening, goed werkgeverschap en hebben we een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Bijvoorbeeld door mensen die het moeilijk hebben op de arbeidsmarkt op te nemen in onze organisatie, een opleiding te bieden en, zo mogelijk, verder te ontwikkelen zodat ze doorstromen in de maatschappij. Onze medewerkers dragen verantwoordelijkheid voor het goed uitvoeren van hun taken. Die verantwoordelijkheid krijgen ze ook. Op de voorgrond zijn dat natuurlijk onze chauffeurs, die naast het verzorgen van een tijdige en veilige rit van A naar B, ook verantwoordelijk zijn voor de totale beleving van onze klanten en hun sociale omgeving

Pijler 5: Duurzaamheid

Als rentmeesters van de aarde voor toekomstige generaties willen wij als vervoersdienst ook substantieel bijdragen aan het oplossen van dit mondiale probleem door een energietransitie door te voeren. Dat doen we door zoveel mogelijk elektrische voertuigen in te zetten, door een laadplein in te richten, zonnepanelen te plaatsen en windenergie in te kopen. We werken nu al 100% CO2-neutraal.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door onze site te gebruiken gaan wij er van uit dat u hiermee akkoord gaat. Lees voor meer informatie onze cookievoorwaarden.